Uw bloemen in onze tuin

Oftewel, uw acquisitie uitbesteden aan Koudwerk. Dat kan! Lang niet iedereen haalt immers zijn bloemen uit eigen tuin.

 

Een aantal redenen om uw acquisitie aan Koudwerk uit te besteden;

 

  • uw acquisitie gebeurt structureel 
  • afspraken op management en directieniveau
  • goed gevulde agenda's van uw verkopers/consultants
  • optimale benutting van uw beschikbare verkoopcapaciteit
  • kwalitatieve leads
  • inzicht in markt- en brancheontwikkelingen
  • een mogelijkheid om specifieke marktsegmenten te veroveren

 

 

Waarin verschilt Koudwerk?

Wat het verschil maakt is dat we ons volledig inlezen en verdiepen in de materie. Voor ons is de branche (zakelijke dienstverlening, techniek, ict, zorg, overheid, etc.) in mindere mate van belang. Wat van een groter belang is, is dat wij uw onderscheidend vermogen (usp's) ten opzichte van concurrenten in het acquisitiegesprek kunnen laten terug komen. In dit gesprek doen we ons voor als accountmanager van uw organisatie. Koudwerk werkt uitsluitend met HBO'ers. De mensen bij Koudwerk hebben niet alleen jarenlange ervaring met acquisitie, ook kennen zij als geen ander het spel aan tafel. 

 

  

    

Hoe gaan wij te werk?

Het uitbesteden van uw acquisitie aan Koudwerk is heel eenvoudig en laagdrempelig. Geen langdurige contracten met kleine lettertjes, maar een helder en eenvoudig aanbod. Iedere samenwerking start met zaken als; inlezen, doelgroep bepaling, insteekniveau, usp's, een pakkende mail, etc. Daarna volgt een pilot periode van 3 maanden waarin wij direct aan de slag willen (bellen dus!). Na de pilot periode hopen we natuurlijk dat u lang bij ons blijft maar die beslissing kunt u iedere maand zelf nemen.

 

 

Ondersteuning van Koudwerk resulteert in groei van uw klantenbestand en optimaliseert de prestaties van uw salesorganisatie.

 

Kortom; Laat Koudwerk uw bloemen plukken!